četvrtak, 17. listopada 2013.

Jesenji favoriti


Jesen je moje omiljeno godišnje doba. Iz više razloga, naravno. Krenut ćemo od početka, prvi razlog jesu – odjevne kombinacije. Jesen ti jednostavno dopušta potpunu slobodu u modnom izražavanju. To je vrijeme kada možeš kombinirati onu prelijepu ljetnu haljinicu (koju i nisi previše puta pronosila) s prošlogodišnjim džemperom, debelim najlonkama i izgledati odlično. Jesen jednostavno odobrava kombinacije bilo čega. Čipka s kožom, šorcići s debelim majicama, suknjice s vunenim kapica….ma "you name it you got it"! Ali to nije tema ovoga posta pa ću to tome pisati više sljedeći put. :)

Naravno moram vam pokazati neke stvarčice koje naprosto obožavam ove jeseni. Jedna nova opsesija su lisice :D :O Jednostavno ih volim. Imam mali prekrasni novčanik s likom lisice i blokić – oboje iz Accessorize-a. Osjecam se tako vaznom kada na predavanju izvadim svoj blokić da nesto zapisem. A ovaj novčaničić mi je zamijenio pravi u posljednje vrijeme.



Kako dolazi hladnije vrijeme dolazi i vrijeme za toplije boje. Tako da u posljednje vrijeme obožavam Absolute Nude paletu iz Carice-a i Rimmelov mat ruž by Kate.




Tamne i zemljane tonove obožavam kroz cijelu godinu, ali na jesen su jednostavno must. Još neki od proizvoda koje svakako moram uvrstiti u svoje jesenje favorite su Eveline smeđi lak i Rimmel stay matte puder.





I za kraj moram spomenuti Milku s TUC-om i Earl Gray čaj. Upravo ga pijem i razmišljam da moram do trgovine po čokoladu :D znam, grozna sam, ali ne mogu si pomoći. Kada je probate, sve će vam biti jasno. Mony

Nema komentara:

Objavi komentar